Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος του Μουνιόθ

Published

on

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ…

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στην ανακοίνωση τους οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν τα όσα πέτυχε ο Ισπανός στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον Πειραιπά και του εύχονται καλή επιτυχία, με την επόμενη ανακοίνωση να αφορά τον αντικαταστάτη του και το όνομα του Δημήτρη Καζάζη παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ. Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/