Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον Πανταλέοντα

Published

on

Σε μία ξεχωριστή αλλά και έντονη συναισθηματικά εκδήλωση, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τίμησε τον επί σειρά ετών αρχηγό και σημαία της ομάδας Σωτήρη Πανταλέων, η φανέλα του οποίου πλέον κοσμεί τον ουρανό του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Έζησε μια ζωή ολόκληρη στον σύλλογο τιμώντας όσο λίγοι την «πράσινη» φανέλα με το τριφύλλι στην καρδιά. Ήταν παρών στις μεγαλύτερες και ιστορικότερες στιγμές της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα παρέμεινε και στα δύσκολα. Τα… «πέτρινα» χρόνια βάζοντας πλάτη στην αναγέννηση του τμήματος και την επιστροφή του στην κορυφή.

Ο Σωτήρης Πανταλέων, ως φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αποτέλεσε τον ορισμό της λέξης «ΑΡΧΗΓΟΣ» και η διοίκηση του Ερασιτέχνη μετά το τέλος μια τεράστιας καριέρας φρόντισε να τιμήσει τον «Σώτο» με μια εκδήλωση αντάξια της προσφοράς του.

Σε ένα γεμάτο παλμό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και πριν το φιλικό της ομάδας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η διοίκηση των «πράσινων» απέσυρε την φανέλα με το νούμερο 14 που πλέον πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου και βρίσκεται στην οροφή του γηπέδου δίπλα απο τα λάβαρα με τους τίτλους της ανδρικής και γυναικείας ομάδας. Μια εκδήλωση που έφερε τον Σωτήρη Πανταλέων στα… όρια του που με δυσκολία κράτησε τα δάκρια στα μάτια του για να ευχαριστήσει τους πάντες.

Ο τεχνικός διευθυντής πλέον του τμήματος βόλεϊ αναφερόμενος στην τιμή που του έγινε τόνισε «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα έβλεπα τη φανέλα μου σε αυτό το γήπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέσα στον οργανισμό να παλέυω για τίτλους και για νίκες. Να συνεχίσουμε να έχουμε χαρές για τον σύλλογο. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Το κίνητρό μου και ο λόγους που πήρα ό,τι αποφάσεις πήρα ήταν η αγάπη για τον σύλλογο και η ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει προσφέρει. Για μένα είναι η πιο φρέσκια και όμορφη στιγμή όταν κατακτήσαμε πρόσφατα το πρωτάθλημα μετά από πολύ δύσκολες στιγμές».

Σχολιάζοντας την βοήθεια που πρόσφερε στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου ο Πανταλέων υπογράμμισε «Το κίνητρο μου ήταν πάντα η αγάπη για τον σύλλογο. Αποφάσιζα πάντα με βάση το συναίσθημα. Νομίζω ότι αυτό σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις. Ακόμη και πριν ήμουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου, μου έδωσαν συγχαρητήρια ο Μίμης Δομάζος και Αντωνιάδης και ανατρίχιασα Όπως είπα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

Όσο για το νέο του πόστο ο “Σώτος” δήλωσε «Ασχολούμαι με τις ομάδες. Η πρώτη μας σκέψη είναι ο Παναθηναϊκός. Μόνος μας στόχος είναι οι ομάδες να κατακτούν τίτλους».

Πηγή:www.volleyplanet.gr

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/