Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Φιλίποφ ανακοινώθηκε από την Ελβετική Άμρισβιλ

Published

on

Στην κορυφαία ομάδα του Ελβετικού πρωταθλήματος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος αποχωρεί μετά από δύο χρόνια από τον ΠΑΟΚ!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο διεθνής πασαδόρος στα 29 του χρόνια θα δοκιμάσει για τρίτη φορά την τυχη του στο εξωτερικό (είχαν προηγηθεί η πολωνική Γιαστρέμπσκι και η ρουμανική Γκατάλι) καθώς συμφώνησε με την Αμρισβίλ, την κορυφαία ομάδα του Ελβετικού πρωταθλήματος.

Κι εκεί θα βρει ένα παλιό καλό του φίλο καθώς πρoπονητής στην Άμρισβιλ είναι ο σπουδαίος Ολλανδός Μάρκο Κλοκ, ο οποίος έχει παίξει συμπαίκτης του Ντίμα το μακρινό 2009 στην κυπριακή Ανόρθωση.

Οι δύο τους είχαν πανηγυρίσει την κατάκτητη του νταμπλ στην Κύπρο, στην τελευταία χρονιά του Κλοκ ως αθλητή, καθώς κατόπιν έγινε προπονητής και τα τελευταία χρόνια είναι στην Άμρισβιλ αλλά και στην εθνική γυναικών της Ολλανδίας.

Ο Φιλίποφ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ολλανδού τεχνικού με την Άμρισβιλ να ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της στην προσπάθεια της να μπει στους ομίλους του Champions League, ενώ ο ΠΑΟΚ και επίσημα πλέον θα πρέπει να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Εννοείται ότι ο Φιλίποφ (όπως και ο Τερβαπόρτι που θα παίξει στην Πολωνία) θα αγωνιστούν κανονικά στα πλέι οφ (εφόσον αυτά διεξαχθούν τελικά)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/