Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Φεύγει η Χαντάβα, έρχεται η Μερτέκη

Published

on

Η Εύα Χαντάβα μετά από δύο χρόνια στα ασπρόμαυρα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ τη θέση της στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα πάρει η Λίτσα Μερτέκη.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Χαντάβα είχε έρθει στον ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό και βοήθησε τον Δικέφαλο να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Α1 γυναικών, κι ενώ φαινόταν ότι και την επόμενη χρονιά θα συνέχιζε στην Θεσσαλονίκη τελικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε η ίδια μέσ του προσωπικού της προφίλ στο instagram όπου όπως έγραψε «κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζουμε και κάποιες σκληρές αποφάσεις πρέπει να παρθούν. Μετά από δύο εξαιρετικά χρόνια δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ κι αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα».

https://www.instagram.com/p/CAVKRvDpJGZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή η τοποθέτηση δημιουργεί κάποια ερωτηματικά, ωστόσο η ουσία είναι ότι η Χαντάβα δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και στη θέση της έρχεται η Λίτσα Μερτέκη. Η διεθνής ακραία η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού για μετακομίσει πριν από μια εξαετία στον Παναθηναϊκό για να περάσει μια σεζόν στην Α2 της Ιταλίας και την τελευταία διετία στον ΑΟ Θήρας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/