Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Παγκόσμιο νέων: Στην 8η θέση ολοκλήρωσε η Εθνική

Published

on

Την 8η θέση κατέλαβε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων η Εθνική ομάδα, καθώς ηττήθηκε σήμερα από τις ΗΠΑ 12-11, στον αγώνα κατάταξης, για τις θέσεις 7-8.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους παίκτρες του Μάκη Βολτυράκη, που πήραν το προβάδισμα με 6-3, στην πρώτη περίοδο, όμως η ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 8-7. Οι ΗΠΑ πήραν προβάδισμα με 12-9, δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με την Εθνική μας ομάδα να μειώνει στο τελικό 12-11.
Με την ήττα αυτή, η παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε στο παγκόσμιο καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη διοργάνωση.
Οκτάλεπτα: 6-3 , 1-5 , 1-3 , 3-1
Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης 4, Πούρος 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κεχαλάρης, Γκίλλας 3, Μόκκας, Μύριλος, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης
ΗΠΑ: Γουέινμπεργκ, Τίρνεϊ 4, Κρανζ 1, Φρέιζιερ, Αβακιάν 1, Άντρεχτ 1, Χοσέα 1, Κάιν 1, Μούρ 1, Μακφάρλαντ, Ζαμανιάν 1, Ρέινολντς1, Γουάρντ. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/