Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Παγκόσμιο τραμπολίνο: Πολύ κοντά στον τελικό

Published

on

Την σπουδαιότερη διεθνή διάκριση της καριέρας τους άγγιξαν οι Μάριος Γράψας και Νίκος Σαββίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Μπακού, όπου έχασαν στις λεπτομέρειες το εισιτήριο για τον τελικό του συγχρονισμένου ανδρών, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 89,640 βαθμούς στον προκριματικό (1ο πρόγραμμα: 41,220β, 2ο πρόγραμμα: 48,420β) και κατέλαβε την 11η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ, μένοντας έξω από την προνομιούχο οκτάδα των φιναλίστ για μόλις 0,860β.

Πρόκειται πάντως για μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού τραμπολίνο στην ιστορία του θεσμού, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα οι Έλληνες εκπρόσωποι δεν έχουν πανηγυρίσει την είσοδο σε κάποιον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών.

Με την συμμετοχή των Γράψα, Σαββίδη στον προκριματικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών ολοκληρώθηκε η παρουσία των Εθνικών ομάδων στη διοργάνωση του Μπακού, που σήμανε την επάνοδό τους στους μεγάλους αγώνες έπειτα από διετή παρένθεση λόγω της πανδημίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/