Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Κ18: Επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση ο Μπουζάκης

Published

on

Με μια βολή ξανά πάνω από τα 60.00μ. και νέο ατομικό ρεκόρ ο Κωνσταντίνος Μπουζάκης πήρε μια επάξια νίκη στην δισκοβολία παίδων στα Τρίκαλα.

Τρίκαλα Παναγιώτης Βότσης
[email protected]

Στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας στο Μπακού, ο νεαρός Κρητικός κατάφερε να φτάσει στα 60.52μ. και να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ που μέχρι και πριν τον αγώνα ήταν στα 60.26μ., από την 1η Ιουνίου στα Χανιά ενώ και στα Σπανίδεια είχε φτάσει στα 60.25μ. Ο Μπουζάκης φαίνεται να σταθεροποιήθηκε στις βολές άνω των 60.00μ. και αυτή την φορά έφτασε λιγότερο από 1μ. μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ που είναι 61.22μ. από το 1997 ενώ βρίσκεται στην 6η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης.

Ο ίδιος, φανερά ικανοποιημένος, μιλώντας στο Sportsfeed δήλωσε χαρούμενος που σταθεροποίησε τις βολές του: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και το ατομικό ρεκόρ αλλά θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα κοντά στα 60μ. Σήμερα στον αγώνα είχε πολλή ζέστη και στην αρχή είχε και λίγο άγχος όμως μετά το ξεπέρασα και πήγαν όλα καλά».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/