Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Κ18: Μεγάλο ατομικό η Ανδρεάδη στην σφαιροβολία

Published

on

Η Μαρία Ανδρεάδη ξεπέρασε τον εαυτό της και έριξε βολή στα 15.43μ., ξεπερνώντας τα 15.00μ. για πρώτη φορά, κατακτώντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο.

Τρίκαλα Παναγιώτης Βότσης
[email protected]

Με καλύτερη βολή στα 15.43μ. η 16χρονη Μαρία Ανδρεάδη πήρε τη νίκη στα Τρίκαλα και ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 15.00μ. αφού πριν τον αγώνα είχε ατομικό ρεκόρ στα 14.95μ. H νεαρή ρίπτρια, είχε προκριθεί στον τελικό με την καλύτερη επίδοση και φαινόταν πως θα μπορέσει να κοντράρει την Μαρία Σουγκλάκου, η οποία κατάφερε επίσης νέο ατομικό ρεκόρ βελτιώνοντας το 15.04μ. αφού έφτασε στα 15.14μ.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που ξεπέρασα τα 15 μέτρα, ήταν ένα όριο που προσπαθούσα να ξεπεράσω όλη τη χρονιά. Τον χειμώνα είχα έναν βαρύ τραυματισμό στην μέση, από λάθος στα όργανα, και έχασα 2 μήνες οπότε αυτή η επίδοση για εμένα είναι δικαίωση!»δήλωσε η 16χρονη σφαιροβόλος μιλώντας στο Sportsfeed.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/