Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πάτρα 2019: starting lists απογεύματος 1ης μέρας

Published

on

Από τους πρωινούς προκριματικούς προέκυψαν οι διεκδικητές του βάθρου μόνο σε 10 αγωνίσματα μιας και λόγω λίγων συμμετοχών το απόγευμα θα δούμε απευθείας τελικούς σε δύο αλτικά, δύο ριπτικά και 4 δρομικά αγωνίσματα.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Μετά από επεξεργασία των πρωινών δηλώσεων στη δισκοβολία και τον ακοντισμό γυναικών αποφασίστηκε να γίνουν απευθείας τελικοί με 12 και 14 άτομα αντίστοιχα. Ήδη γνωρίζαμε όμως από την επεξεργασία των συμμετοχών ότι στο άλμα επί κοντώ ανδρών και το ύψος γυναικών θα γινόταν απευθείας τελικός το απόγευμα.

Παρακάτω παραθέτουμε τις λίστες εκκίνησης για τα περισσότερα αγωνίσματα, λείπουν όμως αυτές επί κοντώ ανδρών και ύψους γυναικών από τα άλματα, καθώς και τα 1500μ. και τα 3000μ. στιπλ ανδρών/γυναικών από τους δρόμους τις οποίες θα συμπληρώσουμε μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Σφυροβολία ανδρών

Άλμα τριπλούν ανδρών

100μ. με εμπόδια γυναικών

Σφαιροβολία ανδρών

Δισκοβολία γυναικών

110μ. με εμπόδια ανδρών

100μ. γυναικών (δύο τελικές σειρές)

100μ. ανδρών (δύο τελικές σειρές)


Άλμα τριπλούν γυναικών

400μ. γυναικών

Ακοντισμός γυναικών

400μ. ανδρών

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/