Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Παραιτήθηκε ο Ορφανός από τον Ηρακλή!

Published

on

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ηρακλής, ο τεχνικός των κυανόλευκων Γιάννης Ορφανός ανακοίνωσε την παραίτηση του!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των κυανόλευκων:
«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ σοβαρός. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Αντίστοιχα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή αποτελεσματικότητα. Ηταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι. Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δυστυχώς δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Εφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δε μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/