Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Πολωνία: Γενέθλια «όνειρο» στο ντεμπούτο της MVP Στράντζαλη

Published

on

Τα ομορφότερα γενέθλια της καριέρας της έζησε σήμερα στην Πολωνία η διεθνής μας άσος Όλγα Στράντζαλη που συνδύασε την επιστροφή της στην Tauron League με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντεμπούτο της με την Chemik Police.

Η 25χρονη Ελληνίδα ακραί αναδείχτηκε MVP και είχε κερασάκι στην… τούρτα της μία επική νίκη με ανατροπή 3-2 (23-25, 17-25, 25-19, 25-26, 15-13) επί της πρωτοπόρου Developers SkyRes Ρεζόβ.

Η ομάδα του Τούρκου Φερχάτ Ακμπάς , αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την παρέα της Σέρβας Μπλαγκόγιεβιτς (15π) και της Καναδέζας Κιέρα Βαν Ράικ (22π), κατάφερε στη συνέχεια να βγάλει στο παιχνίδι την “ψυχή” και το “μέταλλο” της σχεδόν μόνιμης πρωταθλήτριας Πολωνίας τα τελευταία χρόνια και με μία συγκλονιστική αντεπίθεση να γυρίσει το ματς και με ολική ανατροπή να υποχρεώσει την πρωτοπόρο της φετινής βθμολογιας στην 3η της φετινή ήττα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/