Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πολύ καλό 5άρι ο Γκούρλιας στο Βέλγιο, χαμηλές πτήσεις η Γκούσιν

Published

on

Στο μίτινγκ «νύχτα του στίβου» (KBC NACHT) κοντά στην πόλη Μπέριγκεν του Βελγίου αγωνίστηκαν σήμερα ο Μάρκος Γκούρλιας στα 5000μ. και η Τατιάνα Γκούσιν στο άλμα εις ύψος.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Ο Γκούρλιας απέδειξε και σήμερα ότι είναι από τους καλύτερους αθλητές αποστάσεων που διαθέτει η Ελλάδα με 13:51.55 στην 3η σειρά των 5000μ., μόλις 3 δευτερόλεπτα μακριά από το ατομικό του 13:48.23 που είχε σημειώσει πέρυσι στον ίδιο αγώνα. Η επίδοση αυτή βέβαια αποτελεί την κορυφαία στην Ελλάδα για το 2019 και ο Γκούρλιας δύσκολα θα χάσει τη θέση του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων. Στη σειρά του πήρε την 5η θέση.

Η Γκούσιν από την άλλη βελτιώθηκε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της στη Λιέγη αφού ξεπέρασε το 1.84μ. με την 3η προσπάθεια. Στη συνέχεια όμως δεν βρέθηκε όμως στο επίπεδο που θα ήθελε αφού είχε τρεις άκυρες στο 1.88μ., το φετινό της ρεκόρ από το Γκαλά Φιλοθέης. Θυμίζουμε ότι θέλει να σταθεροποιηθεί σε μεγαλύτερα ύψη, κοντά στο 1.90μ. για να είναι έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, στο οποίο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της από τον κλειστό στίβο με άλμα στο 1.94μ.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/