Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρεμιέρα στη Σαγκάη, 2η στάση στη Ρώμη

Published

on

Σε τρεις μέρες από σήμερα, η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκινά την προσπάθεια για το 4ο διαμάντι στο επί κοντώ και μεταξύ των αντιπάλων της θα είναι και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Οι δύο Ελληνιδες επικοντίστριες θα ξεκινήσουν τη σεζόν από τη Σαγκάη όπου αντιμετωπίσουν τέσσερις Αμερικανίδες (Μόρις, Ναζότ, Λίλαντ και Ρόουντς Τζόνγκας), την Μπράντσο, τη Νιούμαν, τη Ζουκ και τις Κινέζες Λι και Ξου.

Το επί κοντώ των γυναικών επιστρέφει στο πρόγραμμα της Σαγκάης μετά από τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν η τελευταία χρονιά με το δίδυμο Κυριακοπούλου – Στεφανίδη να αγωνίζεται τότε και να κάνει το 1-2. Μάλιστα η Κυριακοπούλου τότε είχε κάνει πανελλήνιο ρεκορ με 4.73μ. και η Στεφανίδη ήταν δεύτερη με 4.58μ. Σε εκείνο τον αγώνα, από τη λίστα του 2019 ήταν ακόμα δύο αθλήτριες, οι δύο Κινέζες.

Η λίστα συμμετοχής στη Σαγκάη:

Μετά τη Σαγκάη, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου έχουν στο πρόγραμμα και το γκόλντερ γκαλά της Ρώμης, που είναι ο τέταρτος αγώνας της σειράς των ντάιαμοντ λιγκ. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετοχής, από τη Ρώμη θα ξεκινήσει τους διεθνείς αγώνες η Αντζέλικα Σιντόροβα ενώ από τις Αμερικανίδες θα είναι παρούσα μόνο η Σάντι Μόρις. Η Ελάιζα Μακάνρντνεϊ θα είναι απούσα όπως και στη Σαγκάη λόγω τραυματισμού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/