Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη κόντρα στο γκρουπ Γιαννουλάκη

Published

on

Πρεμιέρα για τη σεζόν του ανοιχτού το 2019 κάνουν στη Σαγκάη Τραΐκοβιτς και Ορτέγκα, στην πρώτη επίσημη κόντρα από την ημέρα που ξεκίνησαν να γυμνάζονται μαζί στο γκρουπ του Αντώνη Γιαννουλάκη.

τουΣούλη Μέζου
[email protected]

Το αγώνισμα των 110μ. εμποδίων στο ντάιαμοντ λιγκ της Σαγκάης στις 18 Μαΐου θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος τη Ντόχα, καθώς λείπουν μόνο οι Γάλλοι.

Εκτός από το δίδυμο Μίλαν Τραΐκοβιτς – Ορλάντο Ορτέγκα, στον αγώνα έχουν δηλωθεί για να αγωνιστούν οι κάτοχοι όλων των τίτλων σε ανοιχτό και κλειστό από το 2015 και μετά.

Παρών ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στον ανοιχτό, Ομάρ Μακλάουντ με τον Τζαμαϊκανό να έχει τρέξει φέτος 13.29. Παρών και ο Σεργκέι Σουμπένκοφ που έκλεισε την περσινή σεζόν με 12.92 ενώ έχει δηλωθεί να αγωνιστεί και ο Άντριου Πότζι που έχει επανακάμψει από τον τραυματισμό του.

Το ατομικό ρεκόρ του Μίλαν Τραϊκοβιτς που θα κάνει την πρώτη του κούρσα ως πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό, είναι 13.25 και δεν αποκλείεται να το καταρρίψει με το καλημέρα. Ο Κύπριος πρωταθλητής, μαζι με το υπόλοιπο γκρουπ του Αντώνη Γιαννουλάκη βρίσκεται στη Βαλένθια όπου είναι η έδρας του Ορτέγκα, για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας και από εκεί θα ταξιδέψει για τη Σαγκάη μαζί με τον Κουβανό που αγωνίζεται πλέον για την Ισπανία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/