Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ραντεβού στον Άγιο Νικόλαο για το σερβίς των πρωταθλητών της άμμου

Published

on

Οι επίδοξοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2021 δίνουν και πάλι ραντεβού στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης.

Το τριήμερο 16-18 Ιουλίου στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές της άμμου για το 2021 με το Agios Nikolaos Championships μα αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ε.Ο.ΠΕ., του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα 16 Ιουλίου και θα κορυφωθούν με τους τελικούς ανδρών και γυναικών το βράδυ της Κυριακής 18/7, ενώ θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΤ3 με δύο δίωρες τηλεοπτικές μεταδόσεις το Σάββατο 17/7 (19.30-21:30) και την Κυριακή 18/7 (19.30-21:30).

Στα ταμπλό της τελικής φάσης θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες ανδρών και οι 8 καλύτερες ομάδες γυναικών σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από την παρουσία τους σε όλα τα τουρνουά που έγιναν εντός της σεζόν.

Η κεντρική εγκατάσταση των αγώνων θα στηθεί στην πλαζ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων των διοργανωτών και χορηγών.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley με διοργανώτρια της Ε.Ο.ΠΕ. συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια ζωής και γιορτάζει με τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος σε έναν από τα πιο κοσμοπολίτικούς και πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19.

Η ονομασία του Αγίου Νικολάου προήλθε από το βυζαντινό εκκλησάκι που βρίσκεται στον όρμο. Παλαιότερα, ονομαζόταν Μαντράκι ενώ οι κάτοικοι των άλλων χωριών ακόμα και σήμερα τον αποκαλούν Γιαλό. Είναι η πρώτη περιοχή της Κρήτης που την δεκαετία του 1960, άνοιξε τη πόρτα του τουρισμού στη Κρήτη.

O Άγιος Νικόλαος με πρωταγωνιστή τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και την υποστήρθιξη της Περιφέρειας Κρήτης έχει γίνει πρωταθλητής στη διοργάνωση μεγάλων εγχώριων και διεθνών αθλητικών γεγονότων σε άλλα πολλά δημοφιλή αθλήματα και extreme sports που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών αθλητικών προορισμών της Ελλάδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/