Connect with us

ΔΙΑΘΛΟ

Ρεκόρ καριέρας για Αγγέλη

Published

on

Ο Απόστολος Αγγέλης σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο αγώνισμα των 10χλμ. στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου που διεξάγεται στο Ρούπολντινγκ της Γερμανίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας διαθλητής ολοκλήρωσε την κούρσα σε 24:55.7, έχοντας παράλληλα μόλις μια άστοχη βολή. Μια επίδοση που τον έφερε στην 71η θέση (σε σύνολο 111 διαθλητών) και η οποία αποτελεί την καλύτερη στην καριέρα του, ενώ παράλληλα έκανε και το καλύτερο πλασάρισμα σε τέτοιο επίπεδο. Ο Αγγέλης, ο οποίος συγκέντρωσε 78,85 βαθμούς τόνισε αμέσως μετά τον αγώνα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση μου, ήθελα πολύ ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Σήμερα κέρδισα για πρώτη φορά κορυφαίους αθλητές του διάθλου. Ένιωθα υπερβολικά κουρασμένος και αργός στο σκι αλλά η κούρσα μου βγήκε λόγω της ευστοχίας μου στις βολές. Ευελπιστώ τον επόμενο μήνα να πετύχω  την αγωνιστική μου κορύφωση και να βελτιώσω περαιτέρω τις επιδόσεις μου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/