Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Σγουρόπουλος-Τόλιου στο νόκ-άουτ γύρο του όπεν Κροατίας

Published

on

Στο challenge όπεν που ξεκίνησε χθες στο Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα είχε καλή απόδοση και μετράει ήδη δύο προκρίσεις σε νοκ-άουτ γύρους στα μονά, με τα διπλά να κρίνονται σήμερα.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Στη διοργάνωση δεν κατάφερε να συμμετάσχει ο Παναγιώτης Γκιώνης ενώ ήταν δηλωμένος αρχικά, αφού έχει μία ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμάει να προφυλαχθεί για τους επόμενους σημαντικούς αγώνες του φορτωμένου προγράμματός του. Να σημειωθεί ότι στο Ζάγκρεμπ δεν υπάρχει ομοσπονδιακός προπονητής, παρά μόνο η προπονήτρια της Τέρπου, Λάουρα Νικουλάε. Ας δούμε πως έχουν τα πράγματα για τους Έλληνες:

Μονό ανδρών
Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Νο 655) στον 34ο όμιλο είχε χθες μία παλικαρίσια νίκη με 3-1 κόντρα στον επικεφαλής του γκρουπ, τον Αυστριακό Νταβίντ Σερντάρογλου (Νο221) και μία ήττα από το Σουηδό Σιμόν Μπέργκλουντ (Νο 377) με 3-1. Δυστυχώς η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων του έβγαλε νικητή το Σουηδό που πέρασε πρώτος στο γκρουπ και πήρε την πρόκριση για το νοκ-άουτ προκριματικό.
Ο Γιάννης Σγουρόπουλος από την άλλη με μία νίκη χθες κόντρα στο Σουηδό
Γιόχαν Μπάριους με 3-1 και άλλη μία σήμερα το πρωί κόντρα στο Χουάνγκ Τσίεν Του από την κινεζική Ταϊπέι με 3-2 πέρασε στον επόμενο γύρο των νοκ-άουτ όπου θα αντιμετωπίσει σε λίγο τον Ιάπωνα Γιούτο Κιζουκούρι.

Μονό ανδρών Κ21
Ο Σγουρόπουλος συμμετέχει παράλληλα και στο πρωτάθλημα Κ21 που δεν είχε προκριματικούς ομίλους και ξεκίνησε από τη φάση των «64». Χθες νίκησε με 3-1 τον Κροάτη Λόβρο Ζόβκο και πέρασε στου «32» καλύτερους, όπου σήμερα το πρωί αντιμετώπισε τον Ιάπωνα Τακέρου Κασίγουα. Με σκορ 3-1 πήρε πάλι τη νίκη και το απόγευμα θα κληθεί να παλέψει για την πρόκριση στους 8 με τον Ιταλό Ντανιέλε Πίντο.

Μονό γυναικών
Η Κατερίνα Τόλιου ήταν η καλύτερη από τις τρεις Ελληνίδες και κατάφερε με δύο νίκες στο 3ο γκρουπ να πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό των «64». Με σκορ 3-1 νίκησε την Χουάνγκ Γιου Τσιάο από την κινεζική Ταϊπέι χθες και την Ινδή Κριτβίκα Ρόι σήμερα.
Η νεαρή Ελισάβετ Τέρπου και η Κωνσταντίνα Παρίδη από την άλλη δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν με δύο ήττες στο 7ο και το 8ο γκρουπ.

Μονό γυναικών Κ21
Η Ελισάβετ Τέρπου συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της ηλικιακής της κατηγορίας όπου πέρασε στο κυρίως ταμπλό ως δεύτερη από τον όμιλό της αφού έχασε 3-1 από τη Ρωσίδα Αναστασία Κόλις και κέρδισε 3-0 την Κροάτισσα Κλάρα Μπαρντάκ. Στις «32» αντιμετώπισε σήμερα την Ινδή Αρκάνα Γκίρις Καμάθ όπου ηττήθηκε με 3-1 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση.

Διπλό ανδρών
Οι Σγουρόπουλος/Κωνσταντινόπουλος πέρασαν χωρίς αγώνα τον 1ο προκριματικό γύρο και το απόγευμα θα αγωνιστούν κόντρα στους Τζα Κάνακ/Τιάγκο Μοντέιρο από ΗΠΑ και Βραζιλία αντίστοιχα.

Διπλό γυναικών
Οι Παρίδη και Τόλιου θα αγωνιστούν σήμερα στον προκριματικό γύρο των «32» κόντρα στις Ινδές Σουτίρχα Μουκέρτζι και Μαντχουρίκα Πατκάρ.
Την ίδια ώρα η Τέρπου μαζί με τη Ρουμάνα Αρίνα Σινγκεορζάν θα γίνουν ομάδα εναντίον των Βραζιλιάνων Μπρούνα Τακαχάσι και Τζέσικα Γιαμάντα. Αν περάσουν θα βρουν μπροστά τους τις Γαλλίδες Πολίν Σασελίν και Οντρέι Ζαριφ (που περάσανε άνευ αγώνα) για μία θέση στο κυρίως ταμπλό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/