Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σειρά έχει το Ίντιαν Γουέλς για τον Τσιτσιπά

Published

on

Από τη Μανίλα και τις Φιλιππίνες στο Ίντιαν Γουέλς των ΗΠΑ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς συνεχίζει στο ATP tour.

Ο 21χρονος τενίστας αφού συμπλήρωσε τις δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα σε διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας και εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, στρέφεται και πάλι στο ATP tour με επόμενη στάση στο Ίντιαν Γουέλς για το πρώτο μάστερς της χρονιάς.
Ο Τσιτσιπάς θα είναι Νο5 στο ταμπλό ξεκινώντας την εβδομάδα και πάλι από το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και ήδη έχει καταφέρει δίχως να αγωνιστεί, να υπερασπιστεί του 10 πόντους που είχε κερδίσει πέρσι. καθώς πέρασε άνευ αγώνα (ως Νο5 στο ταμπλό) στο δεύτερο γύρο. Πέρσι ο Τσιτσιπάς είχε αποκλειστεί στο δεύτερο γύρο από τον Καναδό Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμ. Φέτος αναμένουμε την κλήρωση για να δούμε πως θα ξεκινήσει ο 21χρονος Έλληνας που έχει βάλει στόχο την κατάκτηση μάστερς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/