Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σε city jump στην Γερμανία ο Καραλής

Published

on

Η μεγάλη σεζόν συνεχίζει για τον Εμμανουήλ Καραλή που γεμίζει το αγωνιστικό του πρόγραμμα με πρώτο μεγάλο αγώνα τον τελικό του ντάιμοντ λιγκ και έπειτα κοιτάζει μόνο Ντόχα.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο 20χρονος αθλητής μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα το περασμένο σαββατοκύριακο, θα ταξιδέψει στη νότια Γερμανία και το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης για την πόλη Ουλμ όπου θα αγωνιστεί στο κλασσικό city jump της πόλης. Το συγκεκριμένο μίτινγκ είναι καθαρά για άλμα επί κοντώ και στήνεται στο κέντρο της πόλης με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές. Ο Καραλής εκεί, όπως φαίνεται, θα βιώσει θερμοκρασίες παρόμοιες με αυτές του Γκέβλε, γύρω στους 14-18 βαθμούς, όμως αυτό σίγουρα δεν θα του στερήσει μια καλή επίδοση αφού ο νεαρός επικοντιστής δείχνει να έχει βρει ξανά τα πατήματά του και ανεβαίνει αργά και σταθερά με στόχο την κορύφωση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Πριν την Ντόχα, ένα δυνατό τεστ θα είναι αυτό στον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ στις Βρυξέλλες (29/8) όπου ανάμεσα στην ελίτ θα προσπαθήσει για το καλύτερο ενώ νωρίτερα θα αγωνιστεί και στο μίτινγκ του Παρισιού (24/8) με τον Ρενό Λαβιλενί για οικοδεσπότη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/