Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σούπερ Τσιτσιπάς, πέταξε εκτός μάστερς τον Ζβέρεφ

Published

on

Η χωμάτινη επιφάνεια ταιριάζει πολύ στο Στέφανο Τσιτσιπά που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του μάστερς της Μαδρίτης.

Κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που είναι και ο κάτοχος του τίτλου του τουρνουά της Μαδρίτης, με τον οποίο έχει κακές σχέσεις, ο Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός. Χρειάστηκε κάτι παραπάνω από δύο ώρες και 10 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης με 2-1. Πήρε το πρώτο σετ 7-5 για να χάσει το δεύτερο 6-3.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός και αφού έσωσε τρία μπρέικ πόιντς, έκανε ο ίδιος δύο μπρέικ για να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-2 και να πάρει τη νίκη με 2-1 (με μπρέικ)!

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βαβρίνκα – Ναδάλ, ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Τζόκοβιτς που προκρίθηκε χωρίς αγώνα λόγω τραυματισμού του Τσίλιτς θα αντιμετωπίσει τον Τιμ που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 2-1 τον Φέντερερ.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς έχει προκριθεί στα ημιτελικά και στο διπλό με συμπαίκτη τον Γουέσλι Κούλχοφ.

Ο Τσιτσιπάς αν φτάσει στην κατάκτηση του μάστερς της Μαδρίτης, θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έριξε από το Νο3 στο Νο5 τον Ζβέρεφ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/