Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στα 200μ. ελεύθερο ο Λε Κλος;

Published

on

Όταν κάνεις 1:47.54 στα 200μ. ελεύθερο δε γίνεται να μην βάλεις στο μυαλό σου τη συμμετοχή σε μεγάλο αγώνα. Ο Τσαντ Λε Κλος εκτός από την πεταλούδα, δεν αποκλείεται στο Ρίο να κάνει και ελεύθερο.

Στο νοτιοαφρικάνικο γκραν πριν που έγινε στο Ντέρμπαν, ο Λε Κλος έκανε την πέμπτη καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στον κόσμο με 1:47.54. Βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου της αγωνιστικής φόρμας και αν μη τί άλλο αυτή η επίδοση είναι εξαιρετική. Πέρσι ο Λε Κλος είχε ρεκόρ 1:46.10, που ήταν η 9η καλύτερη στον κόσμο και περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργή από την επίδοση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Τζέιμς Γκάι (1:45.14).
Το σίγουρο είναι πως στο Ρίο θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 200μ. πεταλούδα και θα προσπαθήσει να κλέψει από τον Φελπς, αυτόν των 100μ. πεταλούδα. Αν η προετοιμασία του βγάλει καλούς χρόνους και στο 200αρι του ελεύθερου, τότε δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την πρόκριση.
Η Νοτια Αφρική φέτος, αποφάσισε να στείλει μεγαλύτερη ομάδα, φτάνοντας την αποστολή στον αριθμό των 10 κολυμβητών, μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά από το 2004, δε θα υπάρχει καμία γυναίκα!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/