Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στην Ευρώπη ο Εθνικός που έκανε το 2-1 με τον ΑΝΟΓ

Published

on

Με γκολ της Μακί στα 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Εθνικός Πειραιά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΑΝΟ Γλυφάδας και τον νίκησε με 10-9.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός έκανε το 2-0 στη σειρά και κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 πόλο των γυναικών, κάνοντας το 2-1 στις νίκες. Έτσι η ομάδα του Βαμβακάρη εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ με την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη να επικρατεί στις λεπτομέρειες.

Οι Γλυφαδιώτισσες κατάφεραν να προηγηθούν και με 7-5, αλλά ο Εθνικός έμεινε ζωντανός και μείωσε σε 7-6, στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ισοφάρισε, οι ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ, αλλά με δύο γκολ της Μακί στο φινάλε ο Εθνικός ισοφάρισε και πήρε την νίκη (10-9.

Οκτάλεπτα 4-3, 1-2, 1-2, 4-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης):Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη 2, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 3, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/