Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Στην ACH Λιουμπλιάνας ο Τζούριτς

Published

on

Νέα ομάδα για τον Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος για ένα δεκαήμερο βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα κάνοντας ατομικές προπονήσεις μαζί με τον κουμπάρο του Τίνε Ούρναουτ και άλλα μέλη της Εθνικής Σλοβενίας, είχε δεχθεί την πρόταση της ACH από τα τέλη του περασμένου μήνα και τελικά αποφάσισε να πει το «ναι».

Η ACH (στην οποία αγωνίστηκε προ τριετίας ο Τόλης Αρμενάκης) είναι η απόλυτη κυρίαρχος στη Σλοβενία, συμμετέχει στο Champions League κι αυτό το τελευταίο ήταν το μεγάλο κίνητρο για τον «Τζούρο» που θέλει να επιστρέψει και εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ACH. Νομίζω ότι η Λιουμπλιάνα είναι το ιδανικό μέρος για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένη. Η ομάδα είναι νέα, υπάρχει κίνητρο και θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη απόφαση», δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του, ενώ η ACH (Α Τσε Κα) έχει αποκτήσει τον 19χρονο Ιρανό κεντρικό Αμίρ Τουχτέχ και έφερε πίσω από την Γερμανία το λίμπερο Ούρμπαν Τόμαν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/