Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στη Ρωσία αγώνες, στις ΗΠΑ κέντρα εμβολιασμού

Published

on

Η σεζόν του κλειστού στίβου δεν έχει επανέλθει ακόμα στην κανονικότητα και όπως δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί φέτος. Ωστόσο αγώνες διεξάγονται, κυρίως στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία συνεχίζονται οι αγώνες κλειστού στίβου καθώς ακόμα οι Ρώσοι αθλητές και αθλήτριες δεν έχουν ακόμα το δικαίωμα να αγωνιστούν εκτός. Σε χθεσινό αγώνα, ο Άρτεμ Μακαρένκο έτρεξε τα 60μ εμπόδια σε 7.79 ενώ στη σφαιροβολία ο Μαξίμ Αφόνιν έριξε 20.01μ. Στις γυναίκες η Αλεξάντρα Γκουλιαγεβα κέρδισε τα 600μ με 1:28.51 και η Γέλενα Κορομπίνα τα 1.000μ με 2:41.37.

Στο Ντάκα του Μπαγκλαντές έγινε ο πρώτος μαραθώνιος της χρονιάς με τους Μαροκινούς Χισάμ Λακουάχι και Αζίζ Λαχμπαμπί να κάνουν το 1-2 με 2:10:41 και 2:10:51 αντίστοιχα. Στις γυναίκες επικράτησε η Κενυάτισσα Άντζελα Τανούι με 2:29:04.

Η διεύθυνση του κλειστού γυμναστήριο Άρμορι στη Νέα Υόρκη που κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν κλειστού στίβου φιλοξένησε περισσότερους από 20 αγώνες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, ανακοίνωσε πως η σεζόν ολοκληρώθηκε. Το Άρμορι δε θα φιλοξενήσει άλλους αγώνες καθώς θα μετατραπεί σε κέντρο εμβολιασμού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/