Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Στους «32» του Μπέντιγκο ο Περβολαράκης

Published

on

Ο Μιχάλης Περβολαράκης επικράτησε του Ισπανού Ζεράρ Γκρανογιέ με 7-6(3), 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για το δεύτερο της διοργάνωσης. Λύγισε στα τρία σετ ο Μάρκος Καλοβελώνης από τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον.

του Θανάση Σταθόπουλου
[email protected]

Ο Μιχάλης Περβολαράκης παίζοντας πολύ καλό τένις, κατά διαστήματα, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισπανού Ζεράρ Γκρανογιέ (πρώην Νο 92 του κόσμου), παραμένοντας ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης για τον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μπέντιγκο της Αυστραλίας (ATP Challenger), εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο Έλληνας τενίστας και Νο486 στον κόσμο, προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο σετ, με τον Γκρανογιέ να παίρνει πίσω το χαμένο το σερβίς οδηγώντας το σετ στο τάι-μπρέικ, εκεί όπου ο Περβολαράκης επικράτησε με 7-3.
Στο δεύτερο σετ, ο Περβολαράκης ήταν κυρίαρχος στο κορτ, παραχωρώντας μόλις τρεις πόντους στο σερβίς του, έφτασε εύκολα στο 6-3 (δύο μπρέικ), αλλά και στη νίκη μετά από 96 λεπτά αγώνα.  
Στον επόμενο γύρο ο 23χρονος θα αντιμετωπίσει τον Νο 7 του ταμπλό και 107 του κόσμου, Μάρκος Γκιρόν (ΗΠΑ), ο οποίος πέρασε μπάι από τον πρώτο γύρο. 
Αντίθετα με τον Περβολαράκη, ο Μάρκος Καλοβελώνης, αν και κατέβαλε τεράστια προσπάθεια απέναντι στον σαφώς πιο έμπειρο Στιβ Τζόνσον (Νο84 του κόσμου) δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-7(8), 6-3 μετά από δύο ώρες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/