Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Συνάντηση Αυγενάκη – Σερκεδάκη

Published

on

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ομοσπονδία του τένις, Γιάννη Σερκεδάκης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκε τον Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του στο υπουργείο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αντηλλάγησαν γόνιμες θέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα του τομέα της αντισφαίρισης. «Κοινή υπήρξε η εκατέρωθεν δέσμευση και συμφωνία για την περαιτέρω συνέχιση ενός δημιουργικού διαλόγου με στόχο πάντοτε την εξύψωση της νέας γενιάς του αθλητισμού, σε συνδυασμό με την δημιουργική και αποφασιστική σύγχρονη διοίκηση, που να ανταποκρίνεται όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στην διαδρομή προς το αύριο» αναφέρει στη δήλωση του μετά τη συνάντηση, ο Γιάννης Σερκεδάκης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/