Connect with us

TOKYO 2020

Σύσκεψη ΔΟΕ – ομοσπονδιών για τις Ολυμπιακές προκρίσεις

Published

on

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και διοργανωτές, τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν όπως έχει προγραμματιστεί. Αυτό που δε γίνεται όπως προγραμματίστηκε είναι οι Ολυμπιακές προκρίσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΔΟΕ θα έχει τηλεφωνικές συσκέψεις με τις παγκόσμιες ομοσπονδίες των θερινών Ολυμπιακών αθλημάτων για να συζητηθεί το πόσο έχει επηρεάσει ο κορονοϊός τη διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς. Όπως έχει αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportsfeed αρκετές ομοσπονδίες αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους σχετικά με τα προ-Ολυμπιακά τουρνουά.
Κάποιες ομοσπονδίες ζήτησαν να παραταθεί η περίοδος της πρόκρισης μέχρι και την έναρξη των Ολυμπιακών ενώ κάποιες άλλες έχουν αποφασίσει να κλείσουν τις προκρίσεις από τώρα μέσω του ranking. Αυτό το θέμα θα συζητηθεί την Τρίτη στις 17 Μαρτίου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που θα κάνουν τη διαδικασία πρόκρισης δίκαιη για όλους.
Το πρόβλημα της πρόκρισης το έχει αναγνωρίσει και ο Μπαχ και δεσμεύτηκε για την πιο δίκαιη για όλους λύση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/