Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τέταρτος στον κόσμο ο Καλπογιαννάκης

Published

on

Ακόμη μια καλή εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RS:Χ στην Αγία Πετρούπολη όπου κατέλαβε την 4η θέση και έχασε το μετάλλιο για μόλις έναν βαθμό.

τηςΠηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Τέταρτος στον κόσμο είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης αφού μετά από 10 ιστιοδρομίες κατέλαβε την τέταρτη θέση στο σύνολο 35 αθλητών και έχασε το μετάλλιο για μόλις έναν βαθμό. Ο νεαρός ιστιοπλόος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην Αγία Πετρούπολη με τις θέσεις τους στις ιστιοδρομίες να είναι 2ος, 1ος, 8ος, 1ος, 11ος, 5ος, 3ος, 16ος, 3ος και 4ος και συγκέντρωσε 42 βαθμούς ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Ισραηλινό Χιλέλ Ρουβέν με 41 βαθμούς. Παρ’ ότι δεν ανέβηκε στο βάθρο, η εμφάνισή του Καλπογιαννάκη αποτελεί επιτυχία για την ελληνική αποστολή και μας δίνει δείγματα για μελλοντικές διακρίσεις από τον αθλητή.
Το βάθρο ήταν υπόθεση Ισραηλινών αφού και οι δύο πρώτες θέσεις πήγαν στο Ισραήλ με πρώτο τον Εγιάλ Γιοχάι Ζρος (25 βαθμοί) και τον Ντανιέλ Μπασίκ Ταστάς (29 βαθμοί), που ήταν παράλληλα χρυσός στην κατηγορία Κ17.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/