Connect with us

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Την ηλεκτρονική ψηφοφορία στηρίζει ο Δήμας στις εκλογές της IWF

Published

on

Ο Πύρρος Δήμας είναι ένας από τους υποψήφιους στις εκλογές της παγκόσμιας ομοσπονδίας άρσης βαρών, που στηρίζει την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο Έλληνας υποψήφιος, μαζί με την Ούρσουλα Παπανδρέα και τον Ζου Τζινκιάνγκ συνηγορούν στην ηλεκτρονική διαδικασία των εκλογών, μετά την κατάθεση αιτήματος από αρκετά μέλη της IWF. Υπάρχουν αρκετοί που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Τουρκία ενώ για επισκέπτες από αρκετές χώρες, επιβάλλεται καραντίνα 14 ημερών προτού μπορέσουν να πάρουν άδεια για να κυκλοφορήσουν ελεύθερα. Όλα αυτά λειτουργούν αποτρεπτικά για πολλούς που δε θα μπορέσουν υπό αυτές τις συνθήκες να συμμετάσχουν στις εκλογές. Για το λόγο αυτό υποστηρίζεται η λύση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ως πιο δίκαιης και διαφανής. Άλλωστε είναι και αυτή η διαδικασία που επέλεξε και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/