Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Τουρκία: Πρεμιέρα με νίκη για την Αϊντίν της Βασιλαντωνάκη

Published

on

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Αϊντίν η οποία κέρδισε με 3-2 τη Γαλατάσαραϊ, πρώην ομάδα της Ελληνίδας ακραίας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Ανθή μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε στους προκριματικούς ομίλους του Κυπέλλου, χθες δεν ήταν και τόσο καλή, έχοντας προβλήματα κυρίως στην υποδοχή και μετά το δεύτερο σετ βρέθηκε στον πάγκο με την Αϊντίν να κάνει μια μεγάλη ανατροπή.

Μετά το 0-1 βρέθηκε να χάνει με 14-19 για να το πάρει με 27-25 και παρόλο που η Γαλατά προηγήθηκε με 1-2, ισοφάρισε ξανά και τελικά πήρε το τάι μπρέικ με 15-13 μετά από χαμένο σερβίς των φιλοξενούμενων.

Πρώτη σκόρερ της Αιντίν η Μέριεμ Μποζ με 24 πόντους (23/60 επ., 1 μπλοκ) με την Ανθή να έχει 3 πόντους (3/11 επ., 33% υπ με 33% άριστες) ενώ από την Γαλατά όλα τα λεφτά ήταν η Ρίχκλιουκ που σταμάτησε στους 37 πόντους (31/64 επ., 4 άσοι, 2 μπλοκ).

Το σημερινό πρόγραμμα:
PTT-Κουζεϊμπορού
Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας
Κάλε Σπορ-Ίλμπανκ
Καραγιολαρί-Βακίφμπανκ
Νίλουφερ-Ιχτισας
Εξατσίμπασι-Γεσιλούρτ

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/