Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Το πρώτο σερβίς στο Masters της Θεσσαλονίκης

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το πρώτο φετινό τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που θα διεξαχθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

τουΔημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η φετινή σεζόν περιλαμβάνει τέσσερα τουρνουά με την αρχή να γίνεται στην Θεσσαλονίκη και να ακολουθούν το Αντίριο, η Αρχαία Ολυμπία ενώ ο Άγιος Νικόλαος για 3η σερί χρονιά θα φιλοξενήσει τους τελικούς εκεί όπου οι αδελφοί Μανδηλάρη και οι Τσοπούλου, Μαναβή θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τους τίτλους που κατέκτησαν πέρσι.

«Καλωσήρθατε σε αυτό το τουρνουά, στην μοναδική πλατεία Αριστοτέλους, που όμοιά της δεν υπάρχει στον κόσμο. Είναι εκπληκτική συγκυρία να είμαστε και να παρακολουθούμε αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για αυτόν τον ιδιαίτερο για μένα τίτλο, της πρέσβειρας του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Θα τον υποστηρίξω γιατί αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Η χαρά της συμμετοχής, σε μία μοναδική πόλη και μία μοναδική χώρα με αυτή την θάλασσα και αυτό τον ήλιο. Το μπιτς βόλεϊ είναι το κορυφαία άθλημα στη χώρα μας, έχουμε όλες τις ημέρες του χρόνου καλοκαίρι και πραγματικά είναι ιδανικό άθλημα. Όλοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν κα να αγκαλιάσουν το μπιτς βόλεϊ. Πρέπει να γίνουμε τόσο διεθνών διοργανώσεων γιατί έχουμε όλες τις προδιαγραφές. Εύχομαι να το ευχαριστηθούν όλοι και οι αθλητές και οι αθλήτριες να μην έχουν τραυματισμούς. Ραντεβού στο φιλέ της Αριστοτέλους», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που εδώ και χρόνια είναι η πιο λαμπερή διαφήμιση του αθλήματος.

Με τα ίδια θερμά λόγια όμως μίλησαν και οι αθλητές καθώς οι εντυπώσεις που αποκόμισαν και στο περσινό τουρνουά ήταν οι καλύτερες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THESSALONIKI MASTERS 2018 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

«Πέρυσι το τουρνουά ήταν φοβερό με μεγάλη απήχηση, φέτος θα είναι ακόμα καλύτερακι ευχαριστούμε όλους τους φορείς που διοργανώσουν αυτή το τουρνουά», είπαν οι Τσοπούλου, Μαναβή, ενώ οι Μεθενίτη, Σπανού πρόσθεσαν:
«Είναι από τους αγαπημένους μας προορισμούς και χαιρόμαστε πολύ που θα παίξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία είναι στην ιδανική τοποθεσία».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THESSALONIKI MASTERS 2018 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

Όσον αφορά τους εκπροσώπους των ανδρών οι αδελφοί Μανδηλάρη ευχήθηκαν: «να απολαύσει ο κόσμος όμορφους αγώνες στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους» κι οι Νιώπας, Παπαδημητρίου ευχαρίστησαν «όλους τους χορηγούς και τους διοργανωτές που έφεραν την διοργάνωση στην πόλη μας και θα αγωνιστούμε σε μία τόσο όμορφη τοποθεσία μπροστά σε φίλους».

Ολοκληρώθηκε το ταμπλό των ανδρών
Οι Ιωαννίδης/Πολυχρονιάδης, Τσινός/Χαραλαμπίδης, Σακόγλου/Σαρικεΐσογλου και Εφραιμίδης/Βλαχάκης είναι τα τέσσερα ζευγάρια που πήραν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του THESSALONIKI MASTERS.

Αναλυτικά οι 12 ομάδες ανδρών του κυρίως ταμπλό
Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου
Γιώργος Μιχελάκης/Βασίλης Μούχλιας
Άγγελος Μανδηλάρης/Βασίλης Μανδηλάρης
Χρήστος Βολουδάκης/Κώστας Κογκαλίδης
Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου
Μανώλης Δημητριάδης/Σωτήρης Σωτηρίου
Ιάσονας Κανέλλος/Δημήτρης Χατζηνικολάου
Αντώνης Λιοτατής/Γιώργος Χρυσοστόμου
Βαγγέλης Τσινός/Δημήτρης Χαραλαμπίδης
Παναγιώτης Ιωαννίδης/Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Χάρης Σακόγλου/Μιχάλης Σαρικεΐσογλου
Νικήτας Εφραιμίδης/Σταύρος Βλαχάκης

Τα προκριματικά των γυναικών θα διεξαχθούν αύριο στην Καρδία και οι αγώνες του ταμπλό θα ξεκινήσουν στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/