Connect with us

OLYMPICS

Το σχέδιο των Βέλγων για την επανεκκίνηση του αθλητισμού

Published

on

Σε διάφορες φάσεις πρόκειται να ξαναρχίσει ο αθλητισμός στο Βέλγιο έπειτα από σύσκεψη του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας.

της Δανάης Καρασμανάκη

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα επιτραπούν κάποιες αθλητικές δραστηριότητες όπως το τένις, το καγιάκ, ο στίβος και το γκολφ, υπό ελεγχόμενες όμως συνθήκες και χωρίς οι αθλητές να έχουν πρόσβαση στα αποδητήρια και τα ντους. Η πρωθυπουργός της χώρας Σοφί Βιλμές εξήγησε: «Η αθλητική δραστηριότητα σε ανοιχτό χώρο θα επιτρέπεται για δύο άτομα το πολύ (περισσότερα μόνο αν μένουν στο ίδιο σπίτι). Για να γίνει πιο κατανοητό σύμφωνα με τον κανονισμό θα μπορείτε να γυμναστείτε μαζί με ένα ακόμα άτομο κρατώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας».

Όσον αφορά τους αγώνες, οι οποίοι έχουν σταματήσει εδώ και παραπάνω από ένα μήνα, η πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως θα παρθούν αποφάσςις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Από τις αποφάσεις του συμβουλίου ασφαλείας θα κριθεί το μέλλον του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και του κυπέλλου του Βελγίου οι αγώνες των οποίων έχουν σταματήσει από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Από τις αποφάσεις όμως του συμβουλίου θα κριθεί και το μέλλον του εθνικού πρωταθλήματος ποδηλασίας που είναι προγραμματισμένα για τις 20-23 Αυγούστου, καθώς και το γκραν πρι της φόρμουλα 1 στο Σπα-Φρανκορσαμπ στις 30 Αυγούστου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/