Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Τρεις Έλληνες τζουντόκα εντός Ολυμπιακής πρόκρισης

Published

on

Σε ένα χρόνο από σήμερα (περίπου) θα κλείσει η Ολυμπιακή πρόκριση στο τζούντο. Η Ελλάδα όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει τρεις (τουλάχιστον) τζουντόκα στο Τόκιο.

Μετά την ολοκλήρωση του γκραν σλαμ στο Μπακού, ανανεωθηκαν οι λίστες με την Ολυμπιακή κατάταξη και σε αυτήν παραμένουν σταθερά εντός ο Αλέξης Ντανατσίδης στα 81κ. και η Ελισάβετ Τελτσίδου στα 70κ. Εντός πρόκρισης είναι και ο Γιώργος Αζωίδης στα 73κ. Να σημειωθεί ότι η πρόκριση είναι της χώρας και όχι του αθλητή και πως τυπικά, η ελληνική ομοσπονδία είναι αυτή που θα κρίνει ποιος θα αγωνιστεί σε περίπτωση που υπάρξει πρόκριση σε κάποια κατηγορία.

Εντός πρόκρισης για τους Αγώνες του Τόκιο ήταν και ο Θόδωρος Τσελίδης στα 90κ. όμως το σοβαρός τραυματισμός που έχει υποστεί τον έχει θέσει εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα και δύσκολα θα προλάβει να μαζέψει τους απαιτούμενους πόντους.

Επόμενη στάση για την τριάδα Αζωίδη, Ντανατσίδη και Τελτσίδου είναι σε 10 μέρες το Χόχοτ της Κίνας όπου διεξάγεται το επόμενο γκραν σλαμ. Η ελληνική ομοσπονδία έχει αποφασίσει να έχει παρουσίες σε όλα τα γκραν σλαμ τα οποία μάλιστα συνοδεύονται και από καμπ προετοιμασίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/