Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τσάμπιονς λιγκ: Ντέρμπι στο Παπαστράτειο

Published

on

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελονέτα για την τέταρτη αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ στην υδατοσφαίριση των ανδρών σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι κορυφής.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στόχο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα την επιστροφή στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Φερεντσβάρος (9-9), αλλά επίσης θέλουν και την ρεβάνς από την περσινή σεζόν, αφού οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 22-9 στα προημιτελικά στην μεταξύ τους αναμέτρηση τον Μάιο. 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θεόδωρος Βλάχος ανέφερε ότι: «Η αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα θα είναι ακόμα μία με ένα εξαιρετικό αντίπαλο, αυτή την φορά εντός έδρας. Δεν βασιζόμαστε σε αυτά που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια του γκρουπ ή σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Είναι μεγάλη η ανάγκη για την νίκη και θέλουμε να παλέψουμε με αυτοπεποίθηση και πάθος μπροστά στους φιλάθλους μας και να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο Final 8 του Βελιγραδίου».
Ο προπονητής της Μπαρτσελονέτα, Έλβις Φάτοβιτς υπογράμμισε με την σειρά του ότι: «Το επίπεδο του ελληνικού πόλο έχει ανέβει πολύ, αφού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πολλοί παίκτες που κατέκτησαν Ολυμπιακά μετάλλια είναι σε αυτήν την ομάδα και θα είναι σίγουρα ο αγώνας πρόκληση για εμάς. Έχουν πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα κόντρα στους αντιπάλους τους σε αυτήν την διοργάνωση. Περιμένουμε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση».
Το αυριανό πρόγραμμα
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)-Μπρέσια (Ιταλία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)-Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)
Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία)-Ραντνίτσκι (Σερβία)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Νοβι Μπέογκραντ (Σερβία)

Βαθμολογία – 1ος όμιλος
1. Ολυμπιακός 7
2. Μπρέσια 7
3. Μπαρτσελονέτα 6
4. Νοβι Μπέογκραντ 6
5. Φερεντσβάρος 3
6. Γιαντράν Σπλιτ 3
7. Ραντνίτσκι 1
8. Ντιναμό Τιφλίδας 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/