Connect with us

TOKYO 2020

Τόκιο 2020: Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι ΗΠΑ με επαγγελματίες πυγμάχους

Published

on

Την ομάδα της πυγμαχίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ και σε αυτήν συμπεριέλαβαν και τρεις επαγγελματίες!

Σύμφωνα με τους ιστορικούς των Ολυμπιακών, η τριάδα Κεσόν Ντέιβις, Ντιουκ Ράγκν και Τρόι Άισλι θα είναι οι πρώτοι επαγγελματίες πυγμάχοι που θα αγωνιστούν για τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι συγκεκριμένοι τρεις πυγμάχοι, έγιναν επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πήραν την πρόσκληση μετά την ανακατανομή των διεθνών προκρίσεων.
Να σημειωθεί ότι ο προ-Ολυμπιακό τουρνουά για τη Βόρεια και Νότια Αμερική ήταν να διεξαχθεί στο Μπουένος Άιρες αλλά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Η τριάδα των επαγγελματιών δεν ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την πρόκριση, όμως μετά την ακύρωση του προ-Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να ισχύσει το ερασιτεχνικό ranking που υπήρχε μέχρι το 2019, διαγράφοντας 2020 και 2021. Οι τρεις τους ήταν από τους κορυφαίους μέχρι και το 2019

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/