Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τόκιο 2020: Τελετή έναρξης με 20.000 θεατές

Published

on

Αύριο αναμένεται η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για την παρουσία θεατών στα στάδια και όλα δείχνουν πως θα επιτραπεί η παρουσία τους στις κερκίδες.

Όλο και καλύτερα γίνονται τα πράγματα στο Τόκιο και κάθε μέρα που περνά διαμορφώνει όλο και πιο θετικό το κλίμα στην ιαπωνική πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιαπωνικών μέσων, η σκέψη των διοργανωτών είναι να επιτραπεί η παρουσία συγκεκριμένου αριθμού θεατών και στην τελετή να παραστούν 20.000 Ιάπωνες. Όσον αφορά στους Αγώνες, αναμένεται να ισχύσει αυτό που έχει εγκριθεί ήδη από την κυβέρνηση της χώρας που είναι μέχρι 10.000 θεατές σε κάθε εγκατάσταση.
Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το γεγονός πως 80% από τους διαπιστευμένους (αθλητές, συνοδούς και ΜΜΕ) θα είναι εμβολιασμένοι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/