Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Φέιρς αντί Χοτσάογλου στον Άρη

Published

on

Αλλαγή ακραίας στον Άρη που έφερε στη Θεσσαλονίκη την Ίριν Φέιρς η οποία θα αντικαταστήσει την Ετσέ Χοτσάογλου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η 25χρονη Αμερικανίδα έχει ύψος 1.80 και μια πλούσια καριέρα στην Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας, ενώ είναι απόφοιτος του Λούισβιλ.

«Νιώθω ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που ήρθα σε μια καινούρια χώρα σαν την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον μέλος του Άρη . Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα οι άνθρωποι του Άρη και όλα τα κορίτσια της ομάδας ήταν πάρα πολύ φιλικά απέναντι μου και με υποδέχτηκαν εξαιρετικά . Μου αρέσει πολύ που όλοι σε αυτήν την ομάδα δουλεύουν σκληρά. Το ίδιο θα κάνω και εγώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παίξουμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η Φέιρς η οποία θα κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Ηλιούπολη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/