Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Φιλοθέη μετά τη Σαγκάη για τη Στεφανίδη

Published

on

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ολοκληρώσει ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας και είναι έτοιμη να ανέβει και πάλι στα ύψη, πρώτα στο ντάιμοντ λιγκ στη Σαγκάη της Κίνας στις 18 Μαΐου και στη συνέχεια στο γκαλά γυναικών της Φιλοθέης στις 12 Ιουνίου.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Μετά από μία σεζόν στον κλειστό στίβο που δεν πήγε όπως θα ήθελε, η Κατερίνα Στεφανίδη έβαλε κάτω το κεφάλι και δούλεψε σκληρά για να κάνει και πάλι τα άλματα που της αρμόζουν. Ήταν ήδη γνωστό από το σχετικό ρεπορτάζ ότι θα ξεκινήσει τη σεζόν στη Σαγκάη, αφού φέτος θα κυνηγήσει το τέταρτο συνεχόμενο διαμάντι της καριέρας της.

«Όλα έχουν πάει πολύ καλά στην προετοιμασία και σίγουρα πηγαίνουμε στη Σανγκάη με αρκετή αυτοπεποίθηση βάσει της προπόνησης. Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα, αλλά και πάλι θα ήθελα και πιστεύω ότι θα ξεκινήσω με μια αρκετά καλή επίδοση. Αυτό βέβαια θα γίνει αν το επιτρέψει και ο καιρός, γιατί έδειχνε βροχές μέχρι και χθες. Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι το ότι έχουμε 12 ώρες διαφορά με την Σαγκάη. Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι δεν διαφέρει τόσο από τις 10 ώρες.» είπε η 29χρονη άλτρια και συμπλήρωσε λέγοντας ότι θα ταξιδέψει πέντε ημέρες πριν για να δώσει χρόνο στον οργανισμό της να συνηθίσει την αλλαγή ώρας. «Πιστεύω θα είμαστε από τους πρώτους που θα φτάσουμε και θα έχουμε λίγες μέρες, αλλά νομίζω για μία τόσο μεγάλη διαφορά είτε μία μέρα είτε τέσσερις είναι το ίδιο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες μας θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Απλά, αν δεν κάνω λάθος, εγώ και η Μόρις που είμαστε στην ανατολική ακτή θα έχουμε την μεγαλύτερη διαφορά.»

Πέρα από το ντάιαμοντ λιγκ όμως, πριν λίγο καιρό δεν ήταν ακόμα ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι αγώνες της σε αυτή την ιδιόμορφη -λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα- μακριά σεζόν. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της στον πρωτοποριακό αγώνα μεικτής Ευρώπης κόντρα στη μεικτή των ΗΠΑ που θα γίνει στο Μινσκ στις 9-10 Σεπτεμβρίου, και πλέον επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της και στη μεγάλη γιορτή του συλλόγου της, το 20ο γκαλά γυναικών της Φιλοθέης που θα γίνει στις 12 Ιουνίου στο πρόσφατα ανακαινισμένο στάδιο.

Το μόνο που ακόμα εκκρεμεί είναι το ποια αθλήτρια θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό ομάδων του Μπίντγκοτς, κάτι που εξαρτάται κυρίως από την ομοσπονδία και θα ξεκαθαριστεί το επόμενο διάστημα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/