Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Φιλτισάκου – Παπαδοπούλου «κλείδωσαν» το ranking της Ολυμπιακής πρόκρισης

Published

on

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στο Άλιτους της Λιθουανίας, Φιλτισάκου, Παπαδοπούλου συμμετείχαν σε άλλο ένα 20αρι φέτος κατορθώνοντας να παγιώσουν την παρουσία τους στο ranking της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Η Κυριακή Φιλτισάκου ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:33:06 για να καταλάβει την 5η θέση, με την Ρωσίδα Ελβίρα Κασάνοβα να είναι η νικήτρια με 1:30:42. Η Αιθιόπισσα Γεχουαλεγιέ Μπελετό με 1:31:32 ήταν δεύτερη και η Ρωσίδα Γιούλια Τούροβα με 1:32:35 ήταν τρίτη.
Στη 10η θέση τερμάτισε η Χριστίνα Παπαδοπούλου με 1:35:30 ενώ η τρίτη από το γκρουπ του Ναπολέωντα Κεφαλόπουλου που αγωνίστηκε στο Άλιτους, Ευτυχία Κουρκουτσάκη με 1:47:08 ήταν 18η.
Τόσο η Φιλτισάκου όσο και η Παπαδοπούλου είναι εντός 60αδας στο ranking ωστόσο η Παπαδοπούλου είναι η 4η Ελληνίδα καθώς υπάρχει και η Παναγιώτα Τσινοπούλου. Τα κριτήρια επιλογής από τον ΣΕΓΑΣ δεν είναι διακριτά καθώς για πρώτη φορά δεν έχουν οριστεί για να γνωρίζουμε από πριν τι ισχύει όταν υπάρχουν τέσσερις προκρίσεις. Η επιτροπή υψηλού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιες δύο από τις τρεις θα συνοδέψουν στον Τόκιο την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς με όριο.
Θα πρέπει να μάθουμε επίσης και το σκεπτικό της επιτροπής για όποια απόφαση και αν πάρει.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/