Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας Σύρου: Κρούσμα στο προπονητικό τιμ, αγωνία για το ντέρμπι

Published

on

Όπως ενημέρωσε η ΕΣΑΠ, μέλος του προπονητικού τιμ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον η τύχη του αυριανού ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, θα εξαρτηθεί από τα τεστ που θα γίνουν το πρωί!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Έτσι όπως είναι διατυπωμένη η ενημέρωση της ΕΣΑΠ προφανώς το κρούσμα αφορά τον Ιγκόρ Γιούρισιτς ή τον βοηθό του Δημήτρη Παλαιτσάκη καθώς αναβολή σε αγώνα δίνεται εφόσον βρεθούν θετικοί και οι δύο προπονητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΣΑΠ:
«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ προπονητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ covid-19.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 14:45 το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά o προπονητής μπήκε σε καραντίνα και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α. Είναι το πρώτο κρούσμα για τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Το πρωί της Κυριακής 14/2 θα υποβληθούν σε ράπιντ τεστ όλοι οι αθλητές και όλα τα μέλη της αποστολής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ. Υπενθυμίζεται πως για την αναβολή αγώνα θα πρέπει να είναι θετικοί και οι δύο προπονητές της ομάδας ή οι δύο πασαδόροι ή τρεις αθλητές ανεξαρτήτως θέσης.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/