Connect with us

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Χάλκινο για τη Γιαννακοπούλου στη Σουμπότιτσα

Published

on

Οι επιτυχίες για την ελληνική πυγμαχία συνεχίζονται. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αντωνία Γιαννακοπούλου στο διεθνές τουρνουά νεανίδων της Σερβίας.

Με τον καλύτερο τρόπο για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά νεανίδων που διεξήχθη στη Σουμπότιτσα της Σερβίας «39th Golden Glove of Vojvodina» και συμμετείχαν 106 αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες. Η Πατρινή πυγμάχος της Παναχαϊκής, Αντωνία Γιαννακοπούλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας μέταλλο και χαρακτήρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να επιστρέψει με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, προσθέτοντας μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό της αλλά και μία σημαντική νίκη που αποτελεί μεγάλη ένεση ηθικού ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο προέδρος της ΕΟΠ, Χάρης Μαριόλης και το ΔΣ της ομοσπονδίας συνεχάρη την αθλήτρια όπως και τους προπονητές της, Νίκο Πλέα Νίκο και Λάμπρο Μιχαλόπουλο για τη σπουδαία αυτή επιτυχία και την διάκριση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/