Connect with us

ΠΑΛΗ

Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στην Ουκρανία

Published

on

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο δυνατό διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής προ-Ολυμπιακής χρονιάς.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 53κ. επικράτησε με 7-2 της Ιρίνα Χουσιάκ και ανέβηκε στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια από την Ουκρανία είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 55κ. στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στα ημιτελικά η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Κριστίνα Μπερέζα (Ουκρανία) με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αδικήθηκε και το σκορ κανονικά θα έπρεπε να ήταν 2-2 και θα έδινε την πρόκριση στην Μαρία, ενώ στον δρόμο προς τον τελικό επικράτησε και της Nίνα Χέμερ (Γερμανία).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε με τη συνολική της εμφάνιση ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν μια ατυχή παρένθεση και πλέον βάζει στόχο τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα δοθούν και οι πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/