Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Χάνει το Γκέβλε ο Βοσκόπουλος

Published

on

Ο 22χρονος σπρίντερ που έδειξε ιδιαίτερη βελτίωση στον κλειστό στίβο δε θα βρίσκεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 τον Ιούλιο, αφού αυτές τις ημέρες έκανε μία επέμβαση στο πόδι.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Με το 6.80 που σημείωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου όλα έδειχναν ότι θα είχε μία εξαιρετική πορεία το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Επίσης, ήταν από τις βασικές επιλογές της ομοσπονδίας για τη στελέχωση της ελπιδοφόρας ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100 μαζί με τους Κώστα Ζήκο και Σωτήρη Γκαραγκάνη. Προτίμησε όμως να διασφαλίσει την υγεία του διορθώνοντας ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό.

«Έχω ένα πρόβλημα εδώ και τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον στίβο. Με ταλαιπωρούσε αρκετά, δεν μπορούσα να βγάλω ολόκληρες προπονήσεις ή να πατήσω σωστά το πόδι σε αγώνες. Σε συνεννόηση με τον κ. Χίσσα προχώρησα σε επέμβαση με την ελπίδα να λυθεί. Αυτό που μένει τώρα είναι να κάνουμε μια επανεξέταση σε ένα μήνα. Από τα τέλη Ιουλίου που θα μπω σε κανονικές προπονήσεις θα προσπαθήσω να κερδίσω το χαμένο έδαφος και μετά βλέπουμε. είπε ο αθλητής από τη Φλώρινα και συνέχισε: «Το Γκέβλε ήταν σίγουρα ο βασικός στόχος στην αρχή της χρονιάς, τόσο στο ατομικό αγώνισμα όσο και στη σκυταλοδρομία. Πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι θα το χάσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φύγει οριστικά ο πόνος.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/