Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άδεια στον Πανιώνιο

Published

on

Ο Πανιώνιος πέτυχε την ανατροπή και τελικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Τι κι αν η Καβάλα επιστράτευσε κάθε βαρύ χαρτί που μπορούσε να ρίξει στο τραπέζι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού; Ούτε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, ούτε ο Τάκης Μπαλτάκος, ούτε ο Βασίλης Καπερνάρος μπόρεσαν να αλλάξουν τη ροή των γεγονότων. Με ψήφους 4-3 η ΕΕΑ δικαίωσε τον Πανιώνιο και του άναψε πράσινο φως για τη συμμετοχή του στην Α1 διότι οι «κυανέρυθροι» προσκόμισαν έστω και εκπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την εξασφάλιση του απαραίτητου πιστοποιητικού. Μέτρησε στη γνώμη της ΕΕΑ η συνέπεια που έδειξε ο Ηλίας Λιανός (φωτογραφία) σε όσα δεσμεύθηκε την περασμένη Δευτέρα στα μέλη της επιτροπής. Είχε ζητήσει 10ήμερη παράταση, αλλά μέσα σε οκτώ μέρες εμφάνισε κάθε έγγραφο που απαιτούσε η νομοθεσία και πάνω απ’ όλα την εγγυητική τραπέζης και το πλάνο βιωσιμότητας για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/