Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Άτυχος ο Κοκκαλάνης

Published

on

Ολοκληρώθηκε το ιστιοπλοϊκό test event στην κατηγορία RX:S που διεξάγεται στο Ρίο, με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να καταλαμβάνει τελικά την 4η θέση. Ο Έλληνας ιστιοπλόος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς αρρώστησε (ανέβασε πυρετό 38,5) και έκανε τη χειρότερη του ιστιοδρομία στο τέλος. Αυτή των μεταλλίων.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Μέχρι και την έναρξη του αγώνα των μεταλλίων Κοκκαλάνης και φαν Ρίσελμπεργκε διεκδικούσαν την πρώτη θέση με τον Ολλανδό να έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής. Οι δυο τους ξεκίνησαν την ιστιοδρομία των μεταλλίων, αλλά ο Έλληνας ήταν ο άτυχος της υπόθεσης καθώς αρρώστησε από τις μεταβολες του καιρού, έμεινε πίσω με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να μην έχει άλλον αξιόμαχο αντίπαλο και να κερδίσει τελικά το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε test event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γάλλος Πιερ Λε Κοκ για να τον ακολουθήσει ο Πολωνός Πιοτρ Μάισκζα. Ο Κοκκαλάνης κατέλαβε την τέταρτη θέση που μόνο αποτυχημένη δε θεωρείται. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βάλει στόχο το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι στο test event που δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Η τελική κατάταξη
01. Ντόριαν φαν Ρίσελμπεργκε (Ολλανδία) 29.0
02. Πιερ Λε Κοκ (Γαλλία) 39.0
03. Πιοτρ Μάισζκα (Πολωνία) 40.0
04. Βύρωνας Κοκκαλάνης (Ελλάδα) 44.0
05. Πρέμισλαβ Μιαρζίνσκι (Πολωνία) 48.0
06. Ρικάρντο Σάντος (Βραζιλία) 67.0
07. Γουάνγκ Αϊτσέν (Κίνα) 69.0
08. Νικ Ντέμπσι (Βρετανία) 69.0
09. Κιράν Μπάντλοε (Ολλανδία) 75.0
10. Ιβάν Παστόρ (Ισπανία) 80.0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/