Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Έκτοι στον κόσμο

Published

on

Νικός Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος στον τελικό της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου, κατέλαβαν την έκτη θέση και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων νεανίδων.

Το ελληνικό πλήρωμα είχε το πιο αργό πέρασμα στα πρώτα 500μ. και στα υπόλοιπα 1.500μ. αναγκάστηκαν να κυνηγούν τα υπόλοιπα πληρώματα. Με χρόνο 7:47.55 Κακούρης και Καραμήτρος κατέλαβαν την έκτη θέση (στον κόσμο για να μην ξεχνιόμαστε) με την εμφάνιση τους στο παγκόσμιο του Αμβούργου να κρίνεται επιτυχημενη. Νικητές του τελικού ήταν οι Τσέχοι Μίροσλαβ Τζεχ και Λούκας Χέλεσιτς με χρόνο 7:14.50. Ακολούθησε το πλήρωμα της Ρουμανίας, Μιχάιτα Ίλιουτ και Αλεξάντερ Κοσμίν Μακοβέι με 7:20.49. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αυστριακοί Κριστόφ Σίφριντμπεργκερ και Φέρντιναρν Κέρφεντ με 7:27.15.

Ακολουθεί στις 14:30 ο τελικός της τετράκωπου με τη συμμετοχή των Αθανασίου, Λεμονά, Παπασακελλαρίο και Βλάχο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/