Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Έτοιμοι για την άνοδο

Published

on

Βροχή, αέρα, μια αλλαγή ξενοδοχείου για την ελληνική αποστολή, συνέντευξη Τύπου αλλά και δοκιμές για τους σπρίντερ και τις σκυτάλες περιλάμβανε η δεύτερη μέρα στο Ηράκλειο.

Ηράκλειο Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, της περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα διοργανωθούν άρτιοι αγώνες ενώ οι αθλητές από την πλευρά τους υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Όλοι περιμένουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια όλων των αθλητών ενώ και η παιδική κερκίδα με περισσότερα από 4.500 παιδιά με τους συνοδούς τους θα δώσουν άλλο χρώμα στις κερκίδες του Παγκρήτιου σταδίου.

Σήμερα οι περισσότεροι αθλητές έκαναν το χαλάρωμα τους στο βοηθητικό του σταδίου και πλέον είναι έτοιμοι για έναν από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς.

Μεγάλη ανακούφιση επήλθε στις τάξεις την ελληνικής αποστολής μετά την αλλαγή ξενοδοχείου. Αυτό στο οποίο κατέλησε κατά την άφιξη της στο Ηράκλειο όπως γρήγορα συνειδητοποίησαν όλοι δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις διαμονής και σίτισης μιας ομάδας που έχει έρθει στο νησί με πολύ μεγάλο στόχο και πρέπει οι αθλητές να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτόν. Το ξενοδοχείο που βρισκόταν στην περιοχή της Χερσονήσου, ήταν πιο πολύ χώρος αναψυχής, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από πολλούς, με πολύ δυνατή μουσική που δεν άφηνε τους αθλητές να ξεκουραστούν όπως θα ήθελαν αλλά και το φαγητό δεν πληρούσε καθόλου τις προδιαγραφές γεύματος αθλητών πριν από ένα αθλητικό γεγονός.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων για να γίνει η αλλαγή ήταν άμεση και ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης ωστόσο λόγω του μεγάλου αριθμού των ατόμων το οποίο θα έπρεπε να φιλοξενηθεί από το νέο ξενοδοχείο η αλλαγή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.
Το σύνολο των Ελλήνων αθλητών εμφανώς ανακουφισμένοι μάζεψαν τα πράγματα τους, μεταφέρθηκαν στο νέο σημείο διαμονής και συνεχίζουν πλέον απερίσπαστοι την προετοιμασία τους για τους αγώνες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/