Connect with us

STORY

Ήττα από Σερβία

Published

on

Η κόπωση από τις δύο παρατάσεις στο ματς με την Ισπανία και η πίεση που προκάλεσε ο θόρυβος για το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Παπαθεοδώρου και του Αντώνη Κόνιαρη φρέναραν την Εθνική εφήβων. Με απανωτά λάθη στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, οι Έλληνες διεθνείς επέτρεψαν στους Σέρβους να γυρίσουν από το 64-60 και από το 66-62 και να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη με 69-74.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Με την αντίπαλη άμυνα προσαρμοσμένη στους Σταμάτη και Χαραλαμπόπουλο, η Ελλάδα βρήκε σκορ από τον Κώστα Μήτογλου! Ο φόργουορντ του Άρη τα έβαζε από παντού και έτσι η Εθνική έμεινε μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι που στο τελευταίο τρίλεπτο που ο Στεφάν Πένο μιμήθηκε τον άλλον Στεφάν της σερβικής ομάδας και με απανωτές εύστοχες βολές αξιοποίησε τα δώρα των Ελλήνων παικτών, οι οποίοι είναι πλέον υποχρεωμένοι να νικήσουν αύριο το Μαυροβούνιο και να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Ελλάδα Τολιόπουλος, Κόνιαρης 9(1), Κώττας 2, Οικονομόπουλος, Μίτογλου 26, Μουράτος 5, Τσαλμπούρης 4, Μπιλλής 3, Σταμάτης 6, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος 14(2).
Σερβία Πένο 12(1), Σίμιτς 2, Όστοϊτς 2, Τζόκοβιτς 2, Μαρίνκοβιτς 8(2), Ντόκοβιτς 11(1), Λαζάρεβιτς 16(1), Πάβλοβιτς 7(1), Ραντοβάνοβιτς 4, Βούτσετιτς 10.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/