Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αγαλμα στον Γιουσέιν Μπολτ

Published

on

Την απόφαση να τιμήσει τον Γιουσέιν Μπολτ και τρεις ακόμα μεγάλους αθλητές πήρε η κυβέρνηση της Τζαμάικα, κατασκευάζοντας τα αγάλματά τους.

Ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη, σύντομα θα αποκτήσει το δικό του άγαλμα κοντά σε αυτό του ήρωα του, Μπομπ Μάρλεϊ. Η απόφαση για τον Μπολτ και τη Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις αφορά στην άμεση κατασκευή των αγαλμάτων τα οποία αναμένεται να είναι έτοιμα σε ένα χρόνο για να τοποθετηθούν στο πάρκο που βρίσκεται έξω από το εθνικό στάδιο στο Κίνγκστον. Εκεί όπου έχουν στηθεί τα αγάλματα των Χερμπ Μακίνλι (Ολυμπιονίκης των σπριντ το 1948 και το 1952), Ντον Κουάρι (διέπρεψε τη δεκαετία του 1970) και Μαρλίν Ότι.
Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αγαλμάτων του Μπολτ και της Φρέιζερ Πράις, θα ακολουθήσουν αυτά του Ασάφα Πάουελ και της Βερόνικα Κάμπελ Μπράουν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/