Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αγώνες και εκλογές στη Σικελία

Published

on

Το 1ο μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής εφήβων νεανίδων θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο η Ραγκούζα της Σικελίας. Στους αγώνες θα συμμετάσχει η Ελλάδα με τέσσερις αθλητές, που βρίσκονται ήδη στη γειτονική χώρα.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Τους αγώνες διοργανώνει η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Γυμναστικής (CoMeGym) και αποτελούν την πρώτη αυτόνομη αγωνιστική της δραστηριότητα. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι έφηβοι Αντώνης Τανταλίδης (φωτογραφία), Άγγελος Κοντεσίδης και οι νεανίδες Ευαγγελία Μονοκρούσου, Μίνα Βαρθολομαίου, που συνοδεύονται από τους προπονητές Θεόφιλο Λαλεχό και Απόστολο Πεσίνη και τους διεθνείς κριτές Κώστα Βελετζέκη και Μαρία Σολομωνίδου.
Στο μεσογειακό πρωτάθλημα ενόργανης εφήβων – νεανίδων της Ραγκούζα έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 104 αθλητές από 13 χώρες (Ελλάδα, Αλγερία, Κύπρος, Αίγυπτος, Γαλλία, Ιορδανία, Ιταλία, Μάλτα, Μαρόκο, Σαν Μαρίνο, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία).

Την Κυριακή, παράλληλα με τους αγώνες, θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου με τον πρόεδρο της ΕΓΟ και επί μία τετραετία γενικό γραμματέα της CoMeGym, Θανάση Βασιλειάδη, να είναι εκ νέου υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/